Bröllopsresor att minnas

Allt som planerar sitt bröllop vet hur mycket det är som ska hållas i tankarna, festen, klänningen, ringarna och då är vi ändå bara på de mest uppenbara detaljerna och att det finns rätt många saker till att ta hänsyn till och inte minst var ska man åka på sin bröllopsresa!

Bröllopsresan – tiden att komma ner i varv

Ens bröllop är självfallet en av livets stora dagar, ett minne som varar för evigt men det innebär också för många stress. Tiden går fort och även om man planerar ett år innan desto närmre man kommer datumet, allt som ofta inser man att man glömt ett par saker. Något som man absolut inte bör glömma bort är smekmånaden. Tro oss när vi säger att den kommer vara behövlig av många anledningar. Bröllopsresan är tiden efter bröllopet där ni kan fokusera på varandra, kommer ner i varv och ta in alla minnen och upplevelser som har varit på denna resa som ni nu ska fortsätta tillsammans. Det är därför viktigt att börja tänka på på att boka bröllopsresa på tidigt stadium precis som med allt annat kring bröllopet.

Resmål för en fantastisk bröllopsresa

Vart ska man åka på smekmånaden, en till sak att bestämma. Lugn här kommer vi presentera en rad resmål som garanterat gör er bröllopsresa till något helt fantastiskt.

Seychellerna 

Denna underbara ö i Indiska oceanen bjuder på sol, turkost vatten och vita paradisstränder året runt. Här kan ni både uppleva natur och bara koppla av strand och lyxhotell. För den som är lite mer äventyrlig finns dykning, segling med mera. Seychellerna är fortfarande ett resmål som inte helt tagits över av turister utan kan fortfarande ses som en fristad för den som bara vill koppla av.

Maldiverna

Bo i en vacker bungalow, koppla av och bara känn lyxen svepa över en. Maldiverna passar perfekt för er som helt vill kunna vara för er själva och fokusera på kärleken. Njut av kritvita stränder, varma vindar och bara var om ni inte känner för att att uppleva kultur.

Läs mer om bröllopsresor hos Kenzan Tours